Boeren en burgers  ontmoeten elkaar in Utrecht: alle seinen staan op groen om dit jaar de Boer & Burger Bunch (BBB) te organiseren in het centrum van Utrecht. Het belooft opnieuw een onvergetelijk evenement te worden, dat je niet wilt missen! 


Save the date: 15 oktober 2021, de Boer & Burger Brunch 2021! De BBB vindt plaats tijdens de Dutch Food Week, de gehouden wordt van 9 t/m 16 oktober 2021.


Boer & Burger Brunch

Bijna twee jaar geleden zette Agractie in hartje Amsterdam een nooit eerder vertoond groots evenement neer om het gesprek aan te gaan met burgers en bestuurders over voedselproductie en het boerenleven. Bekijk de terugblik op Boer & Burger Brunch 2019 in Amsterdam.

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!