Dutch Food Week (8 - 15 oktober) biedt hele hele jaar door een podium aan diverse agri- en food-initiatieven in Nederland. Mediapartner Agrio deelt deze missie en zet het crossmediale platform - bestaande uit diverse vakmedia, regionale titels en digitale platforms - in om de sector in beeld te brengen. We slaan voor, tijdens en na Dutch Food Week 2022 de handen ineen: de samenwerking werd beklonken door Ben van Uhm (Directeur Agrio) en Bert van Wanrooij (Dutch Food Week). 

 

Agrio brengt vanuit een strikt onafhankelijke invalshoek haar doelgroep, de Nederlandse agrarische ondernemers, de vakinformatie die op het boerenerf wordt gevraagd. Vakmedia als Melkvee, Akkerwijzer, Pig Business, Pluimveeweb en Trekkerweb staan voor puur en kwalitatief sectorbereik met stevige marktposities. Agrio’s Rondje Agrarisch Nederland bestaat uit de vier onafhankelijke, regionale mediamerken voor de landbouw; Veldpost, Vee & Gewas, Stal & Akker en Agraaf. Daarnaast is Agrio ook uitgever van het medium Vork, een platform voor mensen die op de een of andere wijze betrokken zijn bij de voedselketen. Vork ‘prikt’, nuanceert, brengt nieuwe inzichten en zet aan tot nadenken dat verder reikt dan de waan van de dag.

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!