St Hendrick

Over St Hendrick

Henk van Oers: vakman, pionier en de man met tomeloze passie voor zijn vak. Hij richtte in 1981 samen met Peter de Ruiter de eerste franchiseformule voor biologische slagerijen op: “De Groene Weg”. Tegen de stroom van intensivering van de veeteelt in, kozen zij juist voor extensivering waarbij aandacht voor dierwelzijn voorop stond. Henk heeft daarmee al ruim 30 jaar ervaring in de verwerking van biologisch vlees. “De Groene Weg” is overigens nog steeds de enige franchise formule in de biologische slagersbranche.

In 2006 startte Henk zijn bedrijf Deli Harmony, waarmee hij zich richtte op de kunst van het verwerken van biologisch vlees tot biologische vleeswaren en vleesproducten. Deli Harmony is een kleinschalig bedrijf met een duidelijke visie. De filosofie van het bedrijf is dat er rechtsreeks bij de biologische boeren wordt ingekocht en dat er zeer economisch en zonder verlies verwerkt wordt.

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.