Nieuwlandse Akker

Oostwold, Groningen

Over Nieuwlandse Akker

Pompoen plukdagen 7 & 8 oktober 2023

Op 7 & 8 oktober 2023 organiseren wij ook dit jaar weer de pompoen plukdagen. Er zijn diverse soorten pompoenen geteeld. De traditionele Halloween pompoen, de Uchiki Kuri, een mengsel van prachtige grijze- groene- witte of zwarte pompoenen en een mix van diverser kleine gekleurde pompoenen. Alle pompoenen zijn eetbaar of als decoratie te gebruiken en zijn in verschillende maten te verkrijgen. Tijdens de pompoen plukdagen kunt u zelf prachtige pompoenen komen uitzoeken en plukken.  Als u klaar bent met plukken, bent u van harte welkom om de markt te bezoeken. Hier staan meer dan 35 standhouders te pronken met hun kraam en verkopen verschillende, heerlijke, verse streekproducten, handwerk, woonaccessoires, koffie/thee en allerlei lekkernijen. 

Terwijl u rustig over de markt wandelt, kunnen de kinderen tegen een kleine vergoeding lekker knutselen. Er zijn verschillende leuke kinderactiviteiten. U kunt de plukdagen bezoeken zowel met de auto, fiets als wandelend. U kunt uw auto en fiets gratis parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Vervolgens volgt u de looplijnen richting het plukveld en/of de markt. 

Zowel het pompoenveld en de markt zijn gratis toegankelijk en kunnen apart van elkaar bezocht worden. U kunt alle informatie nalezen op onze website www.pompoenplukdagengroningen.nl 

Locatie: Huningaweg 19 te Oostwold (Oldambt)

Galerie

Laatste berichten Alles bekijken