De Braakhekke Mosterd

Harfsen, Gelderland

Over De Braakhekke Mosterd

Aan de Braakhekkeweg in Harfsen bevindt zich mosterdmakerij de Braakhekke. Hierwordt nog op ambachtelijke wijze mosterd gemaakt. Gerard en Janneke Zoetbrood hebben hier hun eigen mosterdmakerij opgezet. In april 2012 zijn zij gestart met de productie van de Braakhekke mosterd, genoemd naar de naam van hun boerderij in het Gelderse Harfsen.

 

Gerard en Janneke maken de mosterd met veel liefde en passie. Door het gebruik van speciale kruiden ontstaan de lekkerste smaken. Omdat mosterdmakerij De Braakhekke alleen werkt met natuurlijke ingrediënten en zonder toevoegingen van E-nummers en bindmiddelen, is het een bijna logische en ambachtelijke mosterd.

Je kunt mosterd eten bij de kaas, maar ook bij beenham, zalm en kip smaakt het verrukkelijk. Ook kun je met mosterd vlees, vis en kip marineren of wacht dacht u van een soep of dressing maken. Liever iets minder pittig? De mosterdmayonaise is een echte aanrader en zeer geliefd bij kinderen.

Laatste berichten Alles bekijken