Heerkens Vers

Nistelrode, Noord-Brabant

Over Heerkens Vers

Al ruim 20 jaar lang levert Heerkens Vers het lekkerste groente en fruit. Aan restaurants, lunchrooms, cateraars en meer. Van eetcafés tot sterrenrestaurants en van snackbars tot bistro's. Stuk voor stuk foodprofessionals die de voorkeur geven aan  de allerbeste kwaliteit groente en fruit. 

In ons assortiment hebben we meer dan 1.000 verschillende producten. Van paddenstoelen tot exotisch fruit en van cressen tot zeegroenten. En daar komen nog altijd nieuwe groente- en fruitsoorten bij. Wat je vers haalt is lekker, dat is onze stelregel. Wij stimuleren daarom het eten en verwerken van seizoensproducten. Volop beschikbaar, lekkerder van smaak, gunstiger in prijs en ook nog eens beter voor het milieu. 

Wij helpen graag in de voorbewerking zoals het wassen, snijden, portioneren en verpakken. De kwaliteit kunnen we garanderen dankzij onze hypermoderne machines en een betrokken team van medewerkers die elke groente- en fruitbestelling met zorg en snelheid verwerken, verpakken en uitleveren. Elke dag weer. 

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.