Welcome to the Netherlands

Arnhem, Gelderland

Over Welcome to the Netherlands

Ontzettend leuk om met jullie hier te mogen ontmoeten! In de herfst van de pandemie zetten wij met onze start-up 'Welcome to the Netherlands' onze schouders eronder; meer nationale en internationale bezoekers inspireren en aanzetten om 100% Nederlandse producten en bestemmingen te verkennen. Lokaal en regionaal. Daar mogen alle stakeholders en mensen uit ons locale voedsel eco-systeem natuurlijk niet ontbreken!  

We willen onze bezoekers voor elk moment een passende beleving bieden. De samenstelling van ons partner-portfolio matchen we hun behoefte met die van onze stakeholders in de vrijtijds- en hospitality sector. We willen zo relevant mogelijk zijn en de trots van Nederland weerspiegelen.

'Welcome to the World' exploiteert 's werelds eerste door bezoekers en partners gegenereerde videoplatform en mobiliseert alle stakeholders in de leisure, travel & toerisme sector om gezamenlijk bezoekers naar bestemmingen over de hele wereld aan te trekken en te verwelkomen met een persoonlijke incentive te verbinden.  Transparant, eerlijk en de verdiensten daar waar er voor gewerkt wordt door eerlijke directe boekingen te stimuleren en de ondernemers weer meer controle te geven. 'Welcome to the Netherlands' is het tweede land dat we nu zachtjes lanceren. UK, Frankrijk, Mexico en Griekenland volgen binnenkort.

Alle bestemmingen promoten hun producten en/of diensten in een unieke video couleur locale over diverse kanalen en hebben de mogelijkheid om rechtstreeks contact te leggen met bezoekers die graag verwelkomen en duurzame nieuwe verbinding en ervaringen bieden.

We zijn ervan overtuigd dat we een samen het verschil kunnen maken en de controle terug kunnen geven aan de vrijetijds-, toerisme- en reisindustrie en een positieve bijdrage kunnen leveren aan een gezonde en toekomstbestendige sector met maatschappelijke impact . 

Welcome to the Netherlands

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.