Onze volkstuinen Almere

Almere, Flevoland

Over Onze volkstuinen Almere

ONZE volkstuinen is een initiatief van een enthousiaste en ervaren tuinder, Ron van Zwet. Na jaren actief te zijn geweest als rozenkweker, besloot hij in 2012 een andere invulling te geven aan zijn vak. Hij begon met de verhuur van stukjes grond in de kas om Almeerders de gelegenheid te geven om zelf groente te kweken en onze passie voor groen te delen. Het concept is zo goed ontvangen dat wij in 2016 zijn verhuisd naar een nieuwe locatie, waar we de ruimte hebben om nog meer enthousiastelingen kennis te laten maken met tuinieren in de kas.

Het team is sinds 2012 flink uitgebreid en ONZE volkstuinen is inmiddels een heus familiebedrijf geworden. Ron werkt dagelijks in de kas samen met zijn zoon Levy en gesterkt door Ellen op kantoor regelt dit drietal het dagelijks reilen en zeilen van de kas. Onze passie voor tuinieren en groen delen wij graag met onze tuinders. Daarom staan wij dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies, goede raad en een praatje. Ook organiseren wij regelmatig workshops met seizoensgebonden tips voor het kweken van uw groente in ONZE kas!

Groente en fruit zijn het lekkerst als je ze zelf kweekt. Het is een ware smaak sensatie én het geeft veel voldoening. Zelf ons eten verbouwen, terug naar de basis, dat is waar het bij ONZE om gaat. Heeft u altijd al een eigen moestuin gewild? Ga dan bij ons het avontuur aan! Kom zaterdag tussen 9:00 en 13:00 vrijblijvend langs voor een rondleiding. Komt een ander moment beter uit? Dan kunt u natuurlijk ook een afspraak maken. 

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.