Altena Rund

Nieuwendijk, Noord-Brabant

Over Altena Rund

Altena Rund is het bedrijf van familie Tolenaars. Dennis en vader Andries houden zich bezig met akkerbouw en vleesvee, terwijl moeder Angeline en Ilse van Zelst, de vriendin van Dennis, in de winkel aan huis te vinden zijn.

Rundvlees, varkensvlees en kip zijn onze belangrijkste producten. De runderen en varkens komen van onze eigen boerderij en worden bij een lokale slager geslacht. Het wordt verpakt in porties voor 2 personen en daarna gevacumeerd en ingevroren. Wilt u grotere stukken vlees of kleinere porties, ook dat kan. Wij nemen het dan bij de volgende slacht mee. Grotere stukken vlees voor de barbecue zijn meestal op voorraad.
Daarnaast verkopen we van eigen boerderij nog uien en aardappelen. We hebben ook nog wat andere lokale producten, zoals meel van de molen, honing, jam, kaas, wat groenten en fruit. En wilt u iets hebben wat niet in ons assortiment zit, dan proberen we altijd of het te bestellen is. Kom gewoon eens gezellig langs en kijk wat we allemaal verkopen. Misschien kunnen we iets voor u betekenen.

Wo. 14:00-19:30, Za 10:00-16:00

Laatste berichten Alles bekijken