Het Burgemeestersontbijt, als onderdeel van het Nationaal Schoolontbijt is een speciaal evenement  waarbij burgemeesters door het hele land samen met kinderen genieten van een gezond ontbijt en aanwezigheid van de bakker. Samen zetten wij ons in, met als doel: "Elke dag een gezond ontbijt voor ieder kind".  Dit initiatief creëert een unieke gelegenheid om lokaal te laten zien hoe belangrijk gezonde voeding voor het welzijn van kinderen is.

Tijdens het Burgemeestersontbijt kunnen kinderen in gesprek gaan met de burgemeester en/of wethouder over het belang van een gezond ontbijt al dan niet in de aanwezigheid van de bakker.   Het is een kans voor de burgemeester om in contact te komen met de jonge generatie en te luisteren naar hun behoeften en ideeën.

Gezonde voeding
Het Burgemeestersontbijt stimuleert kinderen om gezonde ontbijtkeuzes te maken en biedt speciaal samengestelde ontbijtpakketten met diverse voedingsmiddelen, zoals brood, zuivel, fruit en beleg volledig volgens de Schijf van Vijf. 

Inschrijven Gemeente / Bakker
We roepen ambachtelijke bakkers en gemeenten in heel Nederland op om deel te nemen aan het Burgemeestersontbijt. Als ambachtelijke bakker kun je bijdragen door jouw ambachtelijke broden te leveren voor het Burgemeestersontbijt. 

Gemeenten kunnen zich inschrijven om hun burgemeester te laten deelnemen aan het Burgemeestersontbijt. Dit biedt een unieke kans om het belang van gezond ontbijten en het welzijn van kinderen binnen de gemeente te benadrukken.

Schrijf je vandaag nog in voor het Burgemeestersontbijt en werk samen aan een gezonde toekomst voor kinderen! 

Voor meer informatie neem gerust een kijkje op www.Burgemeestersontbijt.nl 

Locatie

Locatie
Gemeentehuis (raadzaal) of op een Basisschool

Contact

Het Burgemeestersontbijt onderdeel van Het Nationaal Schoolontbijt

hallo@burgemeestersontbijt.nl

0317-471222

www.burgemeestersontbijt.nl

Details

Naam event
Het Burgemeestersontbijt
Datum
di 8 oktober 2024 08:30 – vr 11 oktober 2024 10:30
Locatie
Gemeentehuis (raadzaal) of op een Basisschool
Thema
Gezonde Leefstijl
Doelgroep
Kinderen

Aan agenda toevoegen

Nationaal Schoolontbijt | Nederlands Bakkerij Centrum

Meer van Nationaal Schoolontbijt | Nederlands Bakkerij Centrum

Meer bekijken