Vrijdagmiddag 6 oktober zal Sophyn Greens aanwezig zijn op de openingsmarkt DFW2023!

Altijd al info willen hebben over deze "kleurige" pasta? Hoeveel groente en fruit zit er nu echt in?            Kom het ervaren op de Openingsmarkt.

Locatie

Locatie
Rondom de Eusebiuskerk
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem
Gelderland

Details

Naam event
Openingsmarkt - Weet Wat Je Eet
Datum
vr 6 oktober 2023 12:30 – 17:30
Locatie
Rondom de Eusebiuskerk
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem
Gelderland
Thema
De toekomst van ons voedsel, Jong ondernemerschap, De weg van ons voedsel, Gezonde Leefstijl, De makers van ons voedsel, Voorkom verspilling van ons voedsel
Doelgroep
Consumenten, Kinderen
Toegang
gratis

Aan agenda toevoegen

Sophyn Greens

Groente en fruit in elke hap! Bij Sophyn Greens staan groente en fruit centraal. Dat groente en fruit gezond zijn, is algemeen bekend. En toch eten we er nog te weinig van. Door groente en fruit als basis te verwerken in voedingsmiddelen eten we ongemerkt dagelijks meer groente en fruit. Daarom verversen we bij Sophyn Greens bestaande producten met een handvol verse groente en fruit. Of we ontwikkelen nieuwe producten waardoor je nog vaker van groente en fruit kan genieten. Met onze passie voor de landbouw en het gedachtegoed dat voldoende groente en fruit consumeren gemakkelijk en lekker moet zijn, zijn we gedreven om méér voedingsmiddelen met het goede van groente en fruit te ontwikkelen. We zeggen dagelijks, er kan nog zoveel méér met groente en fruit. Voor die transitie zijn wij klaar.