Ben jij een gepassioneerd taartenbakker?
Krijg je vaak complimenten over je zelfgemaakte cupcakes?
Of vraagt iedereen naar je geheime broodrecept?

Doe dan mee aan ‘Heel Beemster bakt’. Hét bakfestijn van De Beemster & omstreken waarbij we jou uitdagen je beste baksel voor te zetten. Zaterdag 5 oktober 2019 was de aftrap van onze grote bakwedstrijd. Je kunt deelnemen aan slechts één van de drie categorieën, te weten: 1. Taart / 2. Cake & koek / 3. Brood.

Je kunt je hieronder inschrijven. Doe dit vóór 31 oktober 2019.
Omdat de workshop inmiddels geweest is, is de inschrijving nu kosteloos
De bakwedstrijd is tevens opengesteld voor deelnemers uit Avenhorn, Zeevang, Graft-de Rijp, West-Graftdijk, Grootschermer, Schermerhorn, Stompetoren en Purmerend en omstreken.

Harry en Marcel nemen, samen met Gerard Leenstra, zitting in de jury die op 9 november de ingezonden baksels op smaak, geur en uiterlijk beoordeelt. Per categorie zijn er drie prijzen te winnen.  Het bakproduct moet dan, samen met het recept of de bron, worden ingeleverd voor 11.00 uur ’s morgens. Het bakproduct wordt eigendom van de Stichting en na de jurering kunnen de aanwezigen hiervan proeven 

Met het zich aanmelden voor dit bakevenement verklaart de deelnemer akkoord te gaan met het wedstrijdreglement.

Korenmolen De Nachtegaal

Molen De Nachtegaal is iedere woensdag van 13.00-16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur open om meel(producten)  te kopen. Rondleidingen en bezichtigingen zijn weer mogelijk. Als de molen een extra openstelling heeft, wordt dit via de website en de media bekend gemaakt.