Plukken & Proeven - In het najaar van 2024
 
Bezoek onze telers tijdens De Fruitigste Dagen

Pluk en proef appels en peren in de mooiste boomgaarden van Nederland. 

Bezoek de Fruitigste Hardfruitdagen tussen 31 augustus en 12 oktober in meerdere boomgaarden op verschillende plaatsen in Nederland. De ideale manier om kennis te maken met de fruitigste sector van Nederland.

Tijdens De Fruitigste Hardfruitdagen is er van alles te doen, zoals een rondrit met de pluktrein, een bezoekje aan de bijenstal, appelsap persen, springen op het springkussen, beestjes zoeken in de boomgaard of je laten schminken. Natuurlijk kun je ook gewoon genieten van een kopje koffie met appeltaart!

Veel fruitbedrijven hebben een mooie boerderijwinkel met lekkere streekproducten. Leuk voor jong en oud!

 

De Fruitigste

Op de fruitigste website van Nederland kunt u alle ins en outs te weten komen over de Nederlandse fruitsector. Neem een kijkje in de keuken van onze fruittelers of kom meer te weten over het Nederlands fruit. Nog wat dieper in de fruitsector duiken? U kunt meer te weten komen op onze telerspagina. Bovendien kunt u zelf op pad gaan. Bezoek de mooiste boomgaarden of doe mee aan de leukste activiteiten gedurende het hele jaar! Wilt u meer te weten komen over een bepaalde fruitsoort, bekijk dan onze speciale fruitpagina.