Local2Local heeft zich als partner aangesloten bij Dutch Food Week om samen de positieve kracht van voedsel onder de aandacht te brengen! Mark Frederiks (r) en Maarten Klop van Local2Local en Bert van Wanrooij (m) van Dutch Food Week gingen hiervoor op de foto bij de thuisbasis Fort bij ’t Hemeltje in Houten.

Local2Local is een korte-voedselketenonderneming en verbindt sinds 2014 producten van lokale boeren aan de lokaal-regionale zakelijke markt, gericht op onderwijs, overheid en zorg. Zij zijn actief in de regio’s Utrecht, West Betuwe, Groene Hart en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Noord-Holland en op Texel. Hiervoor trekt Local2Local samen op met de regionale korte keteninitiatieven, kennis-en zorginstellingen en overheden. Local2Local is mede-oprichter van de Taskforce Korte Keten en is de Dutch Hub en case study van het EU Smartchain Horizon 2020-project.

Local2Local gelooft dat door structurele samenwerking er oplossingen zijn voor de ecologische, economische en sociale uitdagingen. Hierin ondersteunen Dutch Food Week en Local2Local elkaar, om op een positieve manier de trots van de Nederlandse sectoren en de bedrijven in de complete sector voor het voetlicht te plaatsen. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.

De Week van Ons Eten

De Week van Ons Eten is de tweede week in oktober, van 5 t/m 12 oktober 2024, waarin we iederen bewust proberen te laten genieten van goed en gezond voedsel, want het smaakt beter als je weet wat je eet. Onze fantastische voedselsector en innovatie in alle schakels van de keten; alles over voedsel heeft een plek tijdens De Week van Ons Eten.  Wil je meer weten over de achtegrond, het bestuur en het projectteam? Lees dan snel "over ons"!