Ruim drie jaar toerde het programma van Rabo Food Forward heel Nederland door. Overal zijn ondernemers, consumenten, studenten, ambtenaren, agrariërs en bankiers samengekomen. Door een bundeling van hun kennis en ervaring, creativiteit en persoonlijke drive en denkkracht zijn mooie regionale voedseloplossingen ontstaan voor de toekomst. Het voedselvraagstuk houdt iedereen bezig en heeft oplossingen nodig voor en door partijen uit de hele voedselketen en consumenten.

Op 4 oktober, tijdens Rabo Food Forward On Stage @Floriade, is er de mogelijkheid om de oplossingen van deze mede voedselveranderaars te proeven, te zien, te beleven en hen te ontmoeten. Food Forward On Stage markeert ook het begin van het Food Forward Membership, een blijvende community voor iedereen die een idee heeft over hoe we onze voedselproductie- en consumptie duurzamer kunnen maken. Via het Membership helpen we elkaar, krijg je toegang tot een assortiment aan programma’s en inzicht in relevante events en de laatste actualiteiten.

Dus ben jij nieuwsgierig naar de voedseloplossingen die uit Rabo Food Forward zijn ontstaan? Of spreekt het Membership je aan en wil je hier graag alvast iets van beleven? Meld je dan aan voor Food Forward on Stage.

In grote lijnen is het programma als volgt:
13:00 uur Floriade parking en inloop
13:30 uur Dagvoorzitter Harm Edens heet ons van harte welkom bij Food Forward On Stage met onder andere Martine Boon en Joris Lohman op het podium.
15:30 uur Start Food Forward Markt met netwerkgelegenheid
17:00 uur Einde

Je ontvangt voor deze dag een toegangskaart voor de Floriade, mocht je in de gelegenheid zijn dan kun je in de ochtend dus op eigen gelegenheid het park bezoeken.

We kijken uit naar een fantastische dag waarin we samen met de deelnemers van Food Forward laten zien welke duurzame (voedsel)oplossingen er zijn ontstaan en wat er nog kan ontstaan door het mooie netwerk van voedselveranderaars.
We ontmoeten je dus graag op 4 oktober!

Rabobank

Elke tijd en generatie kent kleine en grote uitdagingen, die je niet altijd alleen aan kunt. Op zoek naar oplossingen voor alledaagse maar soms ook moeilijke vraagstukken, wil je krachten bundelen en samenwerken.   Rabobank doet dat. Al 125 jaar. Inventieve boeren zijn er mee begonnen. Wat ze alleen niet voor elkaar kregen, is hen samen wel gelukt. Zo ontstond een coöperatie als bank. In de samenleving verankerd via haar leden.   Gestart en geworteld in Nederland, nu actief in veertig landen. Open en op de toekomst gericht. Inventief en inclusief. Wij staan voor innovatie, groei en verduurzaming van de samenleving. Het gaat ons om wat er in de samenleving speelt.   Het verduurzamen van de manier waarop we leven en werken is de uitdaging van vandaag. Daar besteden we extra aandacht en geld aan.   Samen creëren wij oplossingen waar iedereen beter van wordt. De klant, de buurt en de wereld. Dat doen we met kennis van zaken, met ons brede netwerk, met financiële oplossingen en altijd in samenspraak met mensen. Dichtbij en digitaal.   Dit alles kan alleen als de bank optimaal werkt. Robuust, state of the art en efficiënt. Een deel van onze winst investeren wij in de gemeenschap. Bij jou in de buurt voor een betere leefomgeving. Of ver weg, om boeren een eerlijke prijs te geven.   Vanuit onze coöperatieve mentaliteit werken we samen aan oplossingen die goed zijn voor jou en goed voor de wereld om je heen. Wij leren van elkaar en maken elkaar beter. Zo blijven onze klanten financieel gezond, onze dorpen aantrekkelijk, onze steden vitaal en de planeet leefbaar.   de coöperatieve Rabobank