Royal Cosun

Breda, Noord-Brabant

Over Royal Cosun

Royal Cosun is een internationale en toonaangevende agrarische coöperatie die bijna 125 jaar bestaat en in handen is van zo’n 8.400 telers van suikerbieten.

Het is onze missie om op een transparante en circulaire manier de volle potentie van planten te ontsluiten en om te zetten in waardevolle, plantaardige oplossingen. Onze visie The Plant Positive Way vindt haar basis in het fundament van bijna 125 jaar Cosun historie in succesvolle verwaarding van akkerbouwgewassen als suikerbieten, cichorei en aardappelen in een divers portfolio van producten met toegevoegde waarde. Denk bijvoorbeeld aan diverse aardappelproducten, plantaardige eiwitten en voedingsvezels. Zo zorgen we ervoor dat steeds meer mensen genieten van gezonde en lekker eten en producten met een positieve impact.

Met onze producten en ingrediënten spelen we in op maatschappelijke uitdagingen en transities rond klimaatverandering, de vervanging van fossiele grondstoffen, de eiwittransitie en de groeiende vraag naar voeding en gezondere voedingsingrediënten. Wij geloven dat planten de oplossing kunnen zijn voor deze uitdagingen, nu en in de toekomst.Laatste berichten Alles bekijken