Skillz2Grow

Arnhem, Gelderland

Over Skillz2Grow

Werk jij met kinderen én vind jij gezondheid ook zo belangrijk?

Ben jij een buurtsportcoach, kinder/jeugdwerker, onderwijsassistent, gymdocent, BSO-medewerker oftewel werkzaam in de leefomgeving? Ontdek hoe jij voedingseducatie kan geven!

SkillzAcademy gelooft dat iedereen die met kinderen werkt voedingseducatie kan geven. Je hoeft geen voedingsdeskundige te zijn om les te geven over de Schijf van Vijf!

Opschalen en verduurzamen! Alle kinderen in Arnhem voorzien van voedingseducatie door goed te kijken wie er al met kinderen werken en die gaan voorzien van de juiste kennis en Skillzzz! We richting ons juist even niet op de juf of meester! 

Check bijvoorbeeld de interventie Speedy Bites van Vitanos. Voorzie met gemak grote aantallen kinderen van een laagdrempelige en leerzame activiteit door het maken én proeven van snelle, gezonde Speedy Bites . Betrek ook de ouders. Geschikt voor (sport) evenementen in de wijk of op school en uitgevoerd door iedereen die met kinderen werkt. Krijg toegang tot alle kennis die je nodig hebt om zelf de Speedy Bites uit te voeren met deze e-learning. De perfecte start met het geven van voedingseducatie.

Of ga werken met ENERGIE. Bewegend leren over de Schijf van Vijf. ENERGIE laat kinderen spelenderwijs ervaren wat gezonde voeding is en zoomt tegelijkertijd ook in waarom gezonde voeding belangrijk is voor je lichaam. En niet te vergeten... voor je ENERGIE! Leer kinderen tijdens de gymles of tijdens een na schools beweegaanbod over gezonde voeding. Deze interventie is ook geschikt voor (sport)verenigingen die aandacht willen besteden aan voedingseducatie!

Lees hier meer over SkillzAcademy en maak gratis een account aan:

Skillzacademy - Skillz2Grow (skillztogrow.nl)

6 oktober tijdens de opening van de Dutch Food Week is het extra feest, wij zullen dan het portaal SkillzAcademy lanceren! Je kunt ons vinden bij de JOGG-stand! Skillz2Grow is een partnet van JOGG Arnhem. Hier willen wij jullie meenemen in onze missie en geven we vooral antwoord op de ''Hoe''. Lekker praktisch! Kom ervaren hoe het is om een Speedy Bite te maken of een spel ENERGIE te spelen. Of stel gerust al je vragen!

Goed om te weten dat al onze interventies aansluiten op het leeplankader voeding en dus ook Chef! Smaaklessen. En wij verwijzen ook graag met alle liefde de juffen en meesters door naar Chef!

Samen maken we alle kinderen in Arnhem voedselvaardig! 

Tot dan!

Team,

Skillz2Grow

Laatste berichten Alles bekijken