Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom

Bunschoten-Spakenburg, Utrecht

Over Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom

Ons familiebedrijf Landwinkel &Schenkerij De Kastanjeboom met daarnaast een melkveebedrijf en een zuivelatelier is gevestigd net buiten Bunschoten-Spakenburg vlakbij Amersfoort-Noord. 

Wij zijn lid van de Landwinkel Coöperatie.  Een samenwerking van trotse boeren met passie voor regionale kwaliteitsproducten afkomstig van het eigen boerenbedrijf en collega's. Wij dragen bij aan een korte en transparante keten. Kom ontdekken, proeven, genieten en beleven bij de Landwinkel.

Op ons erf maken wij van onze melk, Scoontjes-room, de Nederlandse variant van clotted cream. Het is een erkend streekproduct en een echte heerlijke zuiveldelicatesse. Lekker voor op een scone of bij een stuk appeltaart!

Daarnaast roken wij ook op ambachtelijke wijze kaas op ons erf. Een knipoog naar ons (voormalig) vissersdorp Bunschoten-Spakenburg. De vissers roken de paling de boeren roken de kaas!

In onze  Landwinkel treft u een groot assortiment aan producten uit de regio's  zoals boerenzuivel, boerenkazen, lokaal/eigen vlees: rund, varken, kip, groenten, fruit, sappen, jams en mooie cadeaupakketten. 

Ook kunt u genieten van een scone met scoontjes-room en jam met een kopje cappuccino (met eigen melk) of een kopje thee in onze schenkerij! 

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.