Groentekwekerij Noordlaren

Noordlaren, Groningen

Over Groentekwekerij Noordlaren

Binnen ons bedrijf vinden wij de kwaliteit, versheid en het hebben van bijzondere/oude/vergeten producten erg belangrijk en besteden hier dan ook veel tijd aan. Wij hebben een breed assortiment en bieden biologische, biologisch dynamische, niet biologische en eigen kwekerij producten aan om zo voor iedereen iets aan te kunnen bieden. De nadruk bij onze kwekerij ligt dan ook voornamelijk op het verbouwen van bijzondere en oude gewassen. 
Alle producten liggen bij ons los in de winkel zodat iedereen de juiste hoeveelheid kan nemen en zelf de producten uit kan kiezen. Wij zien graag dat iedereen eigen verpakkingsmateriaal meeneemt om zo een beetje bewustwording te krijgen van al het afval om ons heen. Hierdoor kunnen wij minderen met het voorverpakken van producten.
Een leuk praatje, het kunnen beantwoorden van vragen of het geven van uitleg vinden wij erg belangrijk in onze winkel. Zowel contact tussen klanten, maar ook met ons. Wij maken hier dan ook graag tijd voor vrij, want een goede sfeer doet iedereen goed.

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.