Plattelandwinkel de Achterdijk

Bunnik, Utrecht

Over Plattelandwinkel de Achterdijk

Westeneng’s Koel- en Fruitbedrijf

Met passie en aandacht wordt in onze boomgaarden in Bunnik het lekkerste fruit geteeld. Jacob komt uit een echte fruittelers familie. Zijn roots liggen op de Tolakkerlaan in Zeist, Fruitbedrijf Westeneng. Met steun van vader Westeneng is hij begonnen met het koelen van fruit. Daarna werd de stap naar teelt gezet. Eerst door het pachten van een boomgaard in Bunnik. En daarna werd het bedrijf snel uitgebreid aan de Achterdijk in Bunnik. Het bedrijf is nu 30 hectare groot.

We telen 20 hectare Conference peren voor de handel naar binnen en buitenland. Daarnaast telen wij kersen, appels en aardbeien voor de rechtstreekse verkoop aan de consument.

Plattelandwinkel De Achterdijk
Van fruit kan je altijd genieten. Lekker vers uit de hand of verwerkt tot mooie ambachtelijk producten. Ons fruit is altijd met aandacht en vakmanschap geteeld. Puur natuur zo uit de boomgaard rechtstreeks in onze winkel. Maar er is meer dan fruit. Prachtige streekproducten van de boerderijen uit de Kromme Rijnstreek. En producten met het merk Lekker Utregs.
 

Openingstijden winkel:
Vrijdag en zaterdag
9.30 – 17.00 uur.

automaat dagelijks 7-22 uur

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.