Bij Zinger

Beilen, Drenthe

Over Bij Zinger

ONZE BOERDERIJ
We vinden het (h)eerlijk om je er alles over te vertellen

Welkom op ons bedrijf! Leuk dat je een kijkje komt nemen! Een duurzaam en verantwoord stuk vlees, daar staan wij voor.

Ontdek onze koeien & producten! Wij vertellen je er graag over.

WAT WIJ DOEN
Er was eens een droom..

En zie hier.. daar staan we dan! Trots op ons bedrijf wat wij graag aan jullie laten zien. Wij, Meeuwes-Gerriet Zinger en Mathilde Winters, zijn de gezichten achter ‘Bij Zinger’. Al jaren hadden wij de ambitie om een bedrijf in de agrarische sector te beginnen. Maar, hoe vlieg je zoiets aan? Onze plek kwam enkele jaren geleden te koop en deze kans hebben wij met beide handen aangegrepen.

Zo zijn we begonnen met het houden van Blonde d’Aquitaines. Wij geloven in een duurzaam stuk vlees rechtstreeks van de boerderij. Puur, smakelijk en écht vlees. Een korte keten, zonder omwegen. Ondertussen is onze veestapel gegroeid. Grote, sterke en vooral makke Blonden. Prachtig vinden wij dat! Wij houden onze koeien in de winter in potstallen. Onder dak en heerlijk in het stro. In de zomer zijn ze buiten te vinden.

Er was al een langere tijd een wens om met verkoop aan huis te beginnen en door de aanhoudende vraag waren wij er ook van overtuigd dit te gaan doen. Hierop besloten we de garage om te bouwen tot heuse boerderijwinkel. En zie hier het resultaat! Een prachtige, knusse winkel. Hierin vindt je écht alles van de koe. Omdat wij zo duurzaam mogelijk met onze dieren omgaan, betekend dat ook dat we slachten van ‘kop tot staart’. Zo vind je bijvoorbeeld de tong in onze vriezer, maar ook de (ossen)staart! We geloven in een korte en eerlijke keten. Proef het Boerenleven! Daarom weet je bij ons altijd wat je eet.

Ook een keer proberen? Je bent van harte welkom!

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag: 09:00 – 16:00
Zaterdag: 09:00 – 12:00

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.