Bioadressen.nl

Amsterdam, Noord-Holland

Over Bioadressen.nl

🌱Jouw gids naar puur en eerlijk eten. Bio-adressen voor grasgevoerd vlees, zuivel en seizoensgroenten.💚Support lokale boeren en kies voor gezondheid.

Volg ons ook op Instagram
Lees ons verhaal in op biojournaal.nl
Meer informatie over bioadressen.nl

De vraag naar puur en eerlijk eten is groot, maar de keuze is vaak beperkt tot de supermarkt om de hoek. Op bioadressen.nl veranderen we dat. We hebben meer dan 500 (and counting…) bio-adressen verzameld waar je lokaal en seizoensgebonden voedsel kunt kopen, rechtstreeks van boerderijen waar voedsel met liefde en zorg wordt geproduceerd. 🌱

Onze missie gaat verder dan alleen gezond eten. We willen de boeren steunen die met hart en ziel eerlijk voedsel maken, maar die het vaak zwaar hebben door restricties, regelgeving, en concurrentie van grote ketens. We willen de verbinding herstellen tussen consumenten en de mensen die hun voedsel maken, en laten zien waar ons eten echt vandaan komt. 🚜

We willen ook het bewustzijn vergroten over het belang van het eten met de seizoenen mee, zonder pesticiden en gifstoffen. Eerlijk gemaakt, gezond voor iedereen, en ondersteunend aan de lokale boer in jouw buurt.

Doe mee en help ons deze beweging groeien. Deel jouw favoriete bioadres en deel de liefde voor puur eten. Samen zorgen we ervoor dat eerlijke voedselmakers blijven bestaan en dat we eten consumeren dat goed voor ons is.

Laatste berichten

Geen berichten gevonden.