Biobite Vegan Foodlab

Bussum, Noord-Holland

Over Biobite Vegan Foodlab

In 2013 begon natuurvoedingskundige Susanne de Raaij in haar eigen keuken met het bereiden van Biobite's Krachtkoeken. Omdat ze mensen wilde laten zien dat kauwen heel belangrijk is voor hun gezondheid. Een paar marktkramen later kreeg ze zoveel bestellingen, dat ze de productie van de Krachtkoeken heeft uitbesteed aan een biologische bakkerij. Inmiddels worden de Biobite Krachtkoeken verkocht door o.a. Ekoplaza, Odin en Natuurwinkels en onze eigen webshop. (zowel voor particulieren als voor bedrijven/kantines).

Maar Susanne zit nooit stil. Met een team studenten Voedingsmiddelentechnologie werkt ze dagelijks aan een nieuwe generatie producten. Inmiddels heeft Biobite een trouwe klantenkring voor Kefiaar Water, de dubbel gefermenteerde water kefir. Water kefir zit vol met pro-biotica, die je nodig hebt om je darmflora gezond te houden. En dat is weer heel belangrijk voor een krachtig immuunsysteem. 

De laatste loot aan de Biobite stam zijn de Tapas Gourmet style Veggie burgertjes: eiwit en vezelrijk en super lekker natuurlijk.
Boordevol pro-biotica en een bron van vitaminen, vezels & calcium. Alle Biobite producten zijn vers en worden met liefde bereid.

Laatste berichten Alles bekijken