In maart start de tweede editie van JUMP, dé kickstart en accelerator voor de realisatie van dromen, ideeën, oplossingen en uitdagingen voor een ander voedselsysteem.
Droom jij ook van een duurzaam voedselsysteem, goed voor mens, dier en planeet?
Word een van de 10 JUMPers! Een jaar lang word jij door een aantal partners en experts begeleid om het beste uit jezelf en je plannen te halen.
Opgeven kan tot 4 maart 2022!

AgriFood Capital

Wij zijn de makers van het voedsel van vandaag en morgen AgriFood Capital is het samenwerkingsverband van bedrijven, kennisinstellingen en overheden in de regio Noordoost-Brabant. Voedselmakers die geloven dat de manier waarop we vandaag voedsel maken en eten, het verschil maakt voor morgen. Samen werken we aan de slimste en duurzaamste voedselketens van boer tot bord. Deze voedselketens zijn precies, circulair, waardevol en verbonden. Wat bieden we? Wij helpen voedselmakers om vernieuwender te zijn en meer impact te maken met: - Expertise, netwerk en (toegang tot) kapitaal. - Programma’s, projecten en netwerk-activiteiten gericht op ondernemen, innoveren, leren en samenwerken in agrifood. - Inspirerende cases en voorbeelden die laten zien dat het wérkt. Noordoost-Brabant Dat doen we vanuit Noordoost-Brabant, een regio met een rijke traditie in voedsel maken.  Met uitblinkers in agrifood, hightech en logistiek.  Een regio waar dromers, durvers en doeners van niets iets maken en daar samen de schouders onder zetten. Innovatie vinden we hier heel logisch omdat we elkaar steeds blijven uitdagen. En dat alles willen we graag delen met de rest van de wereld.