Ondernemers, overheid en onderwijs slaan de handen ineen om streekproducten uit het Zuid-Limburgse heuvelland op de kaart te zetten. Stichting ter stimulering van Regionaal Voedselsysteem Zuid-Limburg verbindt schakels uit de regionale voedselketen met elkaar en laat zien waar de regio voor staat: gezonde en voedzame producten van eigen Bourgondische bodem. Dit samenwerkingsverband werkt ook samen met overheid en onderwijs om deze producten in de markt te zetten.

Op 18 maart 2022 onthulde de kersverse stichting het keurmerk voor Zuid-Limburgse streekproducten in watertoren de Reusch in Schimmert. Een unieke locatie waar ondernemers streekproducten aanbieden.

Imagro

Imagro ontwikkelt en realiseert ideeën en oplossingen die de kennis, houding of het gedrag van jouw doelgroep in de gewenste richting sturen. Dat is wat het hart van onze communicatieadviseurs, projectmanagers en creatievelingen sneller doet kloppen. Denk aan een passende strategie, scherpe visie, nieuw verdienmodel, uitdagende marketing- en communicatieaanpak, creatief concept, online marketing, merkwaardige designs en activatie. Als het maar impact heeft! Imagro werkt niet vóór maar mét klanten, die actief zijn in de agrifood en leefomgeving. Samen met allerlei bijzondere organisaties werken we aan nieuwe perspectieven voor een duurzamere, mooiere en aangenamere leefomgeving. Denk aan grotere corporate organisaties, mkb-bedrijven, ngo 's, non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, onderzoeksbedrijven en hogere en lagere (semi)-overheden. Daar zijn we keitrots op.