Susie Icecream - gezond én duurzaam ijs

Over Susie Icecream - gezond én duurzaam ijs

Scoop your way to a better planet

Een gezondere én duurzamere wereld!
Gezond en duurzaam 'room' ijs van geredde bananen. 

Overal moet het aanbod gezonder en duurzamer worden. Er komt meer focus op de Nutri-Score. Wij hebben daarom een gezond en innovatief product ontwikkeld wat een duurzaam en gezond alternatief is voor traditioneel roomijs: Susie Icecream. (Sustainable Icecream)

 

Wij zijn een enthousiaste impact start-up. Wereldwijd wordt 1/3 van al het geproduceerde voedsel weggegooid, zonde! Bananen zijn de meest verspilde fruitsoort. Wij maken heerlijk ‘room’ijs van geredde bananen zonder toevoegingen. Door de bananen krijgt het ijs haar heerlijke romige structuur. Het ijs wordt lokaal geproduceerd in Nederland en de verpakkingsmaterialen komen van duurzame bronnen. Samen met jou maken we het verschil!

 

Naast duurzaam is Susie Icecream gezond. Susie Icecream heeft Nutri-Score A. Het ijs is namelijk gemaakt van 100% fruit met maar slechts twee ingrediënten: fruit & fruit. Susie Icecream bevat 0 toevoegingen en 0% toegevoegde suiker. Daarmee is het ijs vegan, lactose-, gluten- en sojavrij en spreekt het een brede doelgroep aan.

 

Susie Icecream is niet voor niets verkozen tot winnaar van de Gezonde Innovatie Awards, een complimentenprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eet- en drinkpatroon.

Samen maken we de verandering naar een gezondere én duurzamere wereld!

Kijk voor alle informatie op:www.susie-icecream.com 

Laatste berichten Alles bekijken